POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

1. Kje se nahajate?
Smo majhno start-up podjetje iz Slovenije. Želimo uresničiti našo željo in lansirati lastno blagovno znamko. Trenutno delujemo samo preko spleta, v prihodnosti pa si želimo odpreti tudi fizično trgovino.
2. Koliko stane poštnina?
Poštnina za vsa naročila do 79,99€ je enotna in sicer 4,90€. Za vsa naročila od 80€ naprej, pa je poštnina brezplačna. Več o poštnini si lahko preberete tukaj.
3. Kdaj bo prispela pošiljka?
*IZDELEK PO NAROČILU*

Prosimo upoštevajte, da je izdelek narejen po naročilu, zato se čas odpreme lahko razlikuje glede na samo razpoložljivost. Naš namen je obdelati vaše naročilo v 24–48 urah po oddaji naročila in ga poslati v roku 14 dneh, ker ga moramo narediti.

---------------------------------------------------------------

Vse pošiljke oddamo v dostavo najkasneje 7 dni po oddaji naročila (v skrajnih primerih največ 14 dni po oddaji). Ko je enkrat pošiljka predana pogodbenemu partnerju za dostavo, na čas dostave žal nimamo več vpliva.

4. Kaj narediti, če moje naročilo še ni prispelo?
V primeru, da je tvoj paket še vedno v tranzitu in zamuja, ne oklevaj in nam pošlji sporočilo na rsmthwear@gmail.com, mi pa bomo to preverili v najkrajšem možnem času.
5. V katere države pošiljate?
Trenutno pošiljamo samo po Sloveniji, zelo kmalu pa načrtujemo pošiljanje tudi v druge države. V kolikor imaš željo ali vprašanje glede pošiljanja v katero drugo državo, nam pošlji sporočilo na rsmthwear@gmail.com.
6. Kako je z vračilom blaga?
Vračilo blaga je možno v 14 dneh od prevzema blaga. Več o vračilu in postopku vračila si lahko prebereš v Pogojih poslovanja.
7. Pomoč pri izbiri velikosti.

8. Razno.
Več si lahko prebereš v Pogojih poslovanja, če pa odgovora na tvoje vprašanje ne najdeš, pa nam lahko pošlješ elektronsko sporočilo na rsmthwear@gmail.com..