O RSMTH

..NIČESAR NIMAM ZA OBLEČI

Vsaka zgodba se nekje začne in tudi pri nas ni nič drugače. Ideja o skupnem sodelovanju je že kar nekaj časa tlela v naših mislih, vendar ni nikoli zares zagorela. Nekega dne, ob pogledu oblačil v omari, pa je poskočila iskrica in je razplamtela idejo, ki ji rečemo Rosemoth Wear ali krajše RSMTH.

Besede ničesar nimam za obleči, po našem mnenju, sestavljajo najpogostejšo frazo, ki jo izrečemo, ko iščemo primerna oblačila za katerokoli priložnost. Tudi mi smo se s tem vprašanjem večkrat srečali in ravno zaradi tega je v letu 2020 naša ideja dobivala vse bolj realno sliko. Tako se je iz tega razloga uresničila naša želja po skupnem sodelovanju in oblikovanju lastne blagovne znamke, katere oblačila bomo lahko s ponosom in veseljem tudi nosili.

Ustanovljena v letu 2020, ki nam je spremenilo način življenja in razmišljanja, RSMTH Wear je nova spletna znamka oblačil, ki je bila rojena iz želje po tem, da ponudimo oblačila, ki so lahko dostopna, kvalitetna, okolju prijazna, poleg tega pa so še kul in modernega videza, ki vključuje kančke punka in heavy metala.

KDO JE ROSEMOTH WEAR?

Ustanovitelji RoseMoth Wear smo štirje najboljši prijatelji iz Slovenije, ki delimo strast do glasbe in koncertov, kreativnosti, smešnih in neumnih stvari ter načina življenja.

Tukaj je nekaj malega o vsakemu izmed nas:

  • Emil t.i. "šef": tisti, ki dela vse računovodske in poslovne stvari, ki jih noben drug od nas nerad dela. Prav tako je izjemen kitarist.

  • Avalon, čeprav ima rajši, če jo kličeš Ava: oblikovalka naše spletne strani, ki obožuje vse črno-belo in punk rock/metalske koncerte.

  • Sabrina: mastermind našega grafičnega oblikovanja, ki prav tako ve vse o šivanju, tkaninah in izdelavi oblačil.

  • Tim: naša "slovnična" policija, ki skrbi za pravilno rabo angleščine ter dvorni norček Timothée, ki nas vedno nasmeji - saj poznaš rek: ena šala na dan, odžene zdravnika stran.

RSMTH Crew
(od leve proti desni: Sabrina, Tim, Ava, Emil)